torstai 5. tammikuuta 2012

Motivaatio.

Toisille on tärkeää näyttää hyvältä. Toisia motivoi se, että oli tilanne mikä tahansa, sää hyvä tai huono, lunta maassa tai ei, väsymyksen taso korkea tai muuten vaan ei huvita, Koutsi on aina vierellä ja treeni vedetään. Toisille on tärkeää terveyden kannalta tiputtaa painoa. Toisille treenaus on pakopaikka ja stressin purkukeino. 



Itselleni motivaatio treenaamiseen löytyy ajatuksesta, että haluan elää yli 100 vuotiaaksi, olla terve, voida hyvin ja näyttää hyvältä. Myös läheisessä ystäväpiirissäni on naisia, jotka katsovat hieman perääni (Personal Trainer tarvitsee myös oman elämänsä koutsin), että pysyn raiteilla ja kannustavat salille vaikka kuinka väsyttäisi. Myös se, että olen asettanut kovimmat tavoitteet juuri tälle vuodelle kroppani, työn ja hyvinvoinnin saralle, potkivat minua eteenpäin. Kun voin hyvin, syön oikein ja olen rehellinen itselleni, voin saavuttaa kaiken sen minkä haluan!

Motivaatio-vinkki:

Kirjaa paperille (tai tänne sivuille kommenttina, jolloin pääsen seuraamaan pysytkö oikealla tiellä ;) )  3-5 tavoitetta, jotka aijot saavuttaa 3kk-6kk sisällä. Pidä tavoitteet kohtuullisina, konkreettisina ja rehellisinä. One step at the time!

Koutsin tavoitteet seuraavat 3kk:

1. Juo vettä vähintään 1 litra / päivä (Usko tai älä, tämä on isoin haaste juuri minulle!)
2. Treenaa vähintään 4 kertaa / vko
3. Potki asiakkaita vieläkin isoimpiin tuloksiin
4. Sano ympärilläsi oleville ihmisille joka päivä jotain hyvää
5. Elä joka päivä täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti